De nieuwsbrief van december 2020 is verschenen: op naar 2021!

©Pexels

Met de kerstvakantie voor de deur sturen we deze nieuwsbrief iets eerder uit dan u gewend bent van ons. Helaas ook met belangrijk nieuws over onze conferentie. Omdat Nederland weer in lockdown gaat tot en met 19 januari 2021 hebben we helaas moeten besluiten de conferentie te verplaatsen. Hierover meer in onze nieuwsbrief.

De afgelopen weken stonden in het teken van samenwerking: interessante webinars, debatten, online bijeenkomsten of podcasts. Verhalen en input die we horen geven ons stof tot nadenken, maar vooral energie die we als actieprogramma vast willen houden.

In deze nieuwsbrief: verslag van een ronde tafel gesprek dat heeft plaatsgevonden over de rol van huisartsen en praktijkondersteuners bij Kansrijke Start, nieuws over de ontwikkeling van media en communicatiematerialen om de lokale communicatie rondom Kansrijke Start te ondersteunen, een blog over de webinar ‘Betrekken van (aanstaande) ouders in een kwetsbare situatie’ van Pharos,  het AO Zwangerschap en geboorte dat 10 december 2020 plaatsvond en het RIVM rapport dat is verschenen met cijfers van perinatale sterfte.

Het programmateam Kansrijke Start wenst iedereen een fijne kerst en vooral een goede gezondheid toe, op naar het nieuwe jaar!