De nieuwsbrief van oktober 2020 is verschenen: duurzaam, lokaal en toekomstbestendig!

Hoe houden we het thuiswerken vol? De tips vliegen je om de oren. De dagelijkse herfstwandeling maakt voor ons veel goed. Door het toenemende aantal corona besmettingen en alles wat daar bij komt kijken is er een wisseling geweest in bewindspersonen. Hugo de Jonge heeft besloten een aantal taken over te dragen aan zijn collega’s. Staatsecretaris Blokhuis gaat met veel betrokkenheid verder met Kansrijke Start, een eerste kennismaking is alweer een feit.

Graag besteden we in deze nieuwsbrief aandacht aan een aantal updates vanuit het programmateam, waaronder het wetsvoorstel ‘prenataal huisbezoek door de JGZ’, een kort verslag van de hackathon Samen Toekomst Maken van 27 oktober, onze deelname aan de Voor De Jeugd Dag op 2 november en de online bijeenkomst met leden van de landelijke coalitie over duurzame financiering met het oog op een kansrijke start.

Daarnaast volop aandacht voor nieuws uit de lokale coalities en een oproep om deel te nemen aan onderzoek naar signaleren van kwetsbare gezinnen. Lees vooral verder!