De nieuwsbrief van april 2020 is verschenen: Kansrijke Start tijdens de coronacrisis

Zoals zovelen werken bij Kansrijke Start de meesten van ons alweer zes weken op afstand. Vanaf de thuiswerkplek houden we de lopende zaken voor het actieprogramma Kansrijke Start zo goed mogelijk draaiende. Ook u staat niet stil. Het is mooi om te zien hoe diverse organisaties in korte tijd initiatieven opzetten om het dagelijkse werk door te laten gaan en vooral zwangeren in deze periode te ondersteunen waar nodig is. Over een aantal van deze 'kansrijke corona-initiatieven' leest in u in deze nieuwsbrief.

Verder informeren we u in deze nieuwsbrief over de stand van het groeiende aantal aangemelde gemeenten dat tot een lokale coalitie Kansrijke Start komt. Tessa Roseboom vertelt in een column over de gevolgen van stress tijdens de eerste 1000 dagen. Ook gaan we in op startende onderzoeken via ZonMw. Lees de nieuwsbrief Kansrijke Start van april 2020.