Een andere wending - Nieuwsbrief Maart 2020

Plots heeft ons dagelijks leven, zowel in de thuissituatie als aan het werk, een andere wending gekregen. De coronacrisis is voelbaar en vraagt veel van ons allemaal. De crisis roept vragen op bij zwangere vrouwen en kan voor (aanstaande) ouders in kwetsbare situaties een lastige periode zijn. In deze situatie is het daarom nog belangrijker om zover mogelijk door te gaan met het mooie werk waar iedereen mee bezig is.

©Pharos

In deze nieuwsbrief staan we stil bij de coronacrisis. Via Kennisnetgeboortezorg is een overzicht van veelgestelde vragen beschikbaar en via Pharos ziet u hoe de landelijke maatregelen rondom COVID-19 vertaald zijn naar begrijpelijke informatie in beeld en in taal.

Vanuit het actieprogramma gaan we zoveel mogelijk door met de lopende acties en blijven we u op de hoogte houden. We wensen u veel sterkte in deze lastige periode en hopen dat u in goede gezondheid verkeert. Bekijk de nieuwsbrief.