Het programmateam Kansrijke Start wenst u een gelukkig, gezond en kansrijk 2022!

Als programmateam werken wij ook in 2022 graag samen met u vol energie verder aan een Kansrijke Start voor elk kind in Nederland! Daar willen wij graag met u virtueel op proosten met deze nieuwjaarsgroet.

Nieuwjaarsplaat

Tijdens de landelijke conferentie op 14 juni 2021 is deze tekening door Jochem Galama gemaakt. De tekening verbeeldt de zogenaamde ‘weg naar de toekomst’ voor een Kansrijke Start voor elk kind in Nederland. Links op de tekening ziet u waar we vandaan komen, rechts waar we naartoe moeten. En onderweg de kansen, uitdagingen én oplossingen op ons pad daarnaartoe. We hebben de tekening benut om een greep uit de vele inspirerende voorbeelden, producten en resultaten van afgelopen periode bij elkaar te zetten. Door op de bolletjes te klikken kunt u de inspirerende voorbeelden lezen en filmpjes bekijken. Let wel: het is echt een kleine selectie want de hoeveelheid mooie voorbeelden op het gebied van Kansrijke Start is ondertussen eindeloos!

De tekening is bedoeld ter inspiratie voor het vervolg. En inmiddels weten we dat we in 2022 én daarna volle kracht vooruit kunnen! Kansrijke Start heeft namelijk een mooie plek gekregen in het coalitieakkoord, wat een mooie basis vormt voor de komende jaren. De komende tijd werken we de inzet voor het vervolg verder uit. 

Vriendelijke groet,

Namens het programmateam Kansrijke Start,

Angela Uijtdewilligen

Nieuwjaarsplaat
Beeld: ©VWS