Conferentie Kansrijke Start 2024

Graag nodigen wij u uit voor de conferentie Kansrijke Start “Blijven doen wat nodig is” op maandag 17 juni 2024.

Op deze dag gaat u horen en met elkaar in gesprek over hoe we, soms buiten de reguliere werkwijze, echt verschil kunnen blijven maken voor gezinnen tijdens de eerste 1000 dagen met als doel een gezonde en kansrijke toekomst voor volgende generaties. Ook staan we stil bij wat er nodig is om de Kansrijke Start – aanpak in de toekomst te behouden en te versterken.

Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in Zeist waar onze dagvoorzitter Piet-Hein Peeters om 10.00 uur de conferentie opent en in gesprek gaat met staatssecretaris Maarten van Ooijen. In de middag zullen Laurentien van Oranje en Harry Kruiter inspirerende bijdragen verzorgen. Verder is er een gevarieerd aanbod aan deelsessies. Tijdens de inloop en de lunch kunt u zich laten inspireren en netwerken op onze informatiemarkt. We sluiten de dag af met de aftrap van de Week van het Gezond Zwanger Worden! 

Benieuwd naar het volledige programma? Klik hier!

Wilt u samen met ons aanwezig zijn op de conferentie? Meldt u zich dan snel aan via onderstaande knop. 


Let op: deze conferentie kent een maximum aantal deelnemers, wees er dus snel bij!