Uitnodiging Conferentie Kansrijke Start | 19 juni 2023

Conferentie Kansrijke Start 2023
“Samen tegen armoede begint bij de 1e 1000 dagen”

Maandag 19 juni 2023 | 09.00 – 17.00 uur
1931 congrescentrum | s’-Hertogenbosch

Graag nodigen wij u uit voor de conferentie Kansrijke Start “Samen tegen armoede begint bij de 1e 1000 dagen” op maandag 19 juni 2023.

Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in Den Bosch waar onze dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen om 10.00 uur de conferentie opent. Op deze dag gaat u horen en ervaren wat de relatie is tussen armoede en Kansrijke Start. Op het programma staan sprekers als Tessa Roseboom, Bastian Ravesteijn, Tim s’Jongers en ervaringsdeskundigen. Tijdens de inloop, lunch en borrel kunt u zich laten inspireren en netwerken op onze informatiemarkt. We sluiten de dag af met een gesprek tussen Carola Schouten, Minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen en  Maarten van Ooijen, Staatssecretaris  van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Benieuwd naar het volledige programma? Klik hier!

Wilt u samen met ons aanwezig zijn op de conferentie? Meldt u zich dan snel aan. U kunt zich hier aanmelden 

Let op: deze conferentie kent een maximum aantal deelnemers, wees er dus snel bij!