Kansrijke Start - weg naar de toekomst

Tijdens de landelijke conferentie op 14 juni 2021 is deze tekening door Jochem Galama gemaakt. De tekening verbeeldt de zogenaamde ‘weg naar de toekomst’ voor een Kansrijke Start voor elk kind in Nederland. Links op de tekening ziet u waar we vandaan komen, rechts waar we naartoe moeten. En onderweg de kansen, uitdagingen én oplossingen op ons pad daarnaartoe. We hebben de tekening benut om een greep uit de vele inspirerende voorbeelden, producten en resultaten van afgelopen periode bij elkaar te zetten. Door op de bolletjes te klikken kunt u de inspirerende voorbeelden lezen en filmpjes bekijken. Let wel: het is echt een kleine selectie want de hoeveelheid mooie voorbeelden op het gebied van Kansrijke Start is ondertussen eindeloos!

Nieuwjaarsplaat
Beeld: ©VWS