De nieuwsbrief van mei 2020 is verschenen: Samenwerken geeft perspectief

Inmiddels zijn we bij Kansrijke Start, zoals een groot aantal van jullie, al meer dan 2 maanden op afstand actief om ervoor te zorgen dat we de beweging van Kansrijke Start op gang houden. Naast de mogelijkheden om digitaal en op afstand te blijven werken is het belangrijk om zelf vitaal en gezond te blijven.

In deze nieuwsbrief licht Judith Bokhove, wethouder van Rotterdam, haar rol als lid van de landelijke coalitie Kansrijke Start toe en stelt Suzanne Oostvogels zich voor als nieuw lid van de stuurgroep Kansrijke Start. In een interview met Simone van der Veen (manager kraamzorg GZEW) en Elise Klarenbeek (stafverpleegkundige GGD regio Utrecht) gaan we in op de samenwerking tussen de kraamzorg en de jeugdgezondheidszorg in de praktijk. U vindt informatie over online werksessies over samenwerken georganiseerd door Pharos en leest de ervaring van Miranda Terlouw (teamleider Gezinnen bij het Centrum voor Dienstverlening) met het programma Nu Niet Zwanger. Lees de nieuwsbrief Kansrijke Start van mei 2020.